Інформація про рішення та розпорядження адміністративної колегії Південного МТВ АМКУ від 28.05.2024

Опубліковано 28 травня 2024 року о 13:15

1. Прийнято рішення у справі № 69-03/2023 щодо ТОВ «Міфал» про порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції» та накладено штраф. 

2. Прийнято рішення у справі № 19-03/2024 щодо ТОВ «Моцарт-готель» про порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції» та накладено штраф. 

3. Прийнято рішення у справі № 65-03/2023 щодо КП «Молодіжне-2» Великодолинської селищної ради Одеського району Одеської області про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 2 статті 50 та частиною першою статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції» та накладено штраф. 

4. Прийнято рішення у справі № 66-03/2023 щодо Великодолинської селищної ради Одеського району Одеської області про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 7 статті 50 та статтею 17 Закону України «Про захист економічної конкуренції. 

5. Прийнято рішення у справі № 71-03/2023 щодо Подільської міської ради Подільського району Одеської області про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 3 статті 50 та абзацом сьомим частини другої статті 15 Закону України «Про захист економічної конкуренції».  

6. Розпочато розгляд справи у зв’язку з наявністю в діях  ТОВ «КД-ІНВЕСТ» та ТОВ «ЛОГІСТИК  ПІВДЕНЬ» ознак порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

7. Прийнято рішення у справі № 21-02/2020 щодо ТОВ «КАВАСАН», ТОВ «КРЕІН ЮКРЕІН» та ТОВ «КРАНИ УКРАЇНИ» про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції» та накладено штраф. 

8. Надано рекомендації  КП “Водоканал” (м. Арциз) про припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом другим статті 50 та частиною першою статті 13 Закону України “Про захист економічної конкуренції”.   

9. Надано рекомендації Виконавчому комітету Миколаївської міської ради про припинення дій, що містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, та усунення причин виникнення цього порушення і умов, що йому сприяють, відповідно до статті 46 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

10. Надано рекомендації Баштанській міській раді про припинення дій, що містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, та усунення причин виникнення цього порушення і умов, що йому сприяють, відповідно до статті 46 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

11. Прийнято рішення у справі № 2-26.206/42-2019 щодо ТОВ «РЕБІШ СМАРТ», ТОВ «Голден-Буд», ТОВ «Івеко-Буд» та ТОВ «Будівельна компанія «Інтербуд»  про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції» та накладено штраф. 

12. Прийнято рішення у справі № 56-10/2021 щодо ТОВ «Миколаївська Ера» та ТОВ «Лидер Строй», ТОВ «Миколаївська Ера» та ТОВ «Інжинірінгова компанія», ТОВ «Миколаївська Ера» та ТОВ «Ричмаркет» про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачені пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції» та накладено штраф.

 


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux