Інформація про рішення та розпорядження адміністративної колегії Південного МТВ АМКУ від 28.03.2024

Опубліковано 28 березня 2024 року о 13:59

1.    Прийнято рішення у справі № 2-26.250/1-2020 відносно ТОВ «Компанія «Євродор» про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачені пунктом 14 статті 50 та пунктом 15 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», та накладено штраф.

2.    Розпочато розгляд справи у зв’язку з наявністю в діях ПП "Спецавтоматика-2007” та ПП “СПЕЦПОЖСЕРВИС-ЮГ” ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

3.    Прийнято рішення у справі №77-10/2023 відносно КП Миколаївської міської ради «Миколаївська ритуальна служба» про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 15 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», та накладено штраф.

4.    Прийнято рішення у справі № 76-10/2023 відносно КП Миколаївської міської ради «Миколаївська ритуальна служба» про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачені пунктом 13 статті 50 та  пунктом 15 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», та накладено штраф.   

5.    Надано рекомендації КП “Водопостач Овідіопольської селищної ради” про припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 2 статті 50 та частиною першою статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

6.    Надано рекомендації КП «Ізмаїльське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» про припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 2 статті 50 та частиною першою статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

7.    Надано рекомендації КП «Доманівське» про припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 2 статті 50 та частиною першою статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції».


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux