Інформація про попередні висновки у справі № 37-02/2021 щодо ТОВ «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» та ТОВ «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» та її розгляд на засіданні Тимчасової адміністративної колегії Комітету

Опубліковано 30 вересня 2024 року о 17:45

За попередніми висновками у справі № 37-02/2021 пропонується:

1.    Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» (інформація з обмеженим доступом) та товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» (інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 пунктом 4 частини 2 статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, проведених Державною установою «Миколаївський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, ДМС» на закупівлю: Роботи по будівництву ліній зв’язку та електропередач, об’єкт будівництва: «Будівництво зовнішніх інженерних мереж «Центру утримання нелегальних мігрантів у Миколаївській області» в с. Мартинівське,  Вознесенського  району  Миколаївської  області» за ідентифікатором № UA-2017-07-25-001771-b.

2.    За порушення, зазначене у пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

3.    За порушення, зазначене у пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти штраф на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

4.    Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» (інформація з обмеженим доступом) та товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» (інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 пунктом 4 частини 2 статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, проведених Одеською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» (Адміністрація Одеського морського порту) на закупівлю: Роботи з технічного переоснащення системи гарантованого електропостачання СІТ за ідентифікатором № UA-2017-08-04-000347-a.

5.    За порушення, зазначене у пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

6.    За порушення, зазначене у пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти штраф на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

7.    Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» (інформація з обмеженим доступом) та товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» (інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 пунктом 4 частини 2 статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, проведених Одеською філією Державною установою «Миколаївський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, ДМС» на закупівлю: Роботи по будівництву ліній зв’язку та електропередач, об’єкт будівництва: «Будівництво зовнішніх інженерних мереж «Центру утримання  нелегальних  мігрантів  у  Миколаївській  області» в с. Мартинівське,  Вознесенського  району  Миколаївської  області» за ідентифікатором    № UA-2017-09-15-000668-c.

8.    За порушення, зазначене у пункті 7 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

9.    За порушення, зазначене у пункті 7 резолютивної частини цього подання, накласти штраф на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

10.    Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» (інформація з обмеженим доступом) та товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» (інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 пунктом 4 частини 2 статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, проведених Іллічівською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» (Адміністрація Іллічівського морського порту) на закупівлю: Реконструкція системи електропостачання 1-го терміналу ІФ ДП «АМПУ» за ідентифікатором № UA-2017-09-22-000177-b.

11.    За порушення, зазначене у пункті 10 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

12.    За порушення, зазначене у пункті 10 резолютивної частини цього подання, накласти штраф на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

13.    Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» (інформація з обмеженим доступом) та товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» (інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 пунктом 4 частини 2 статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, проведених Одеською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» (Адміністрація Одеського морського порту) на закупівлю: Роботи з технічного переоснащення системи гарантованого електропостачання СІТ за ідентифікатором № UA-2017-11-17-001778-b.

14.    За порушення, зазначене у пункті 13 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

15.    За порушення, зазначене у пункті 13 резолютивної частини цього подання, накласти штраф на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

16.    Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» (інформація з обмеженим доступом) та товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» (інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 пунктом 4 частини 2 статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, проведених ПАТ Миколаївобленерг на закупівлю: Роботи з реконструкції ПС 35/6 кВ «Сухий Фонтан» за ідентифікатором № UA-2018-04-25-000728-b.

17.    За порушення, зазначене у пункті 16 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

18.    За порушення, зазначене у пункті 16 резолютивної частини цього подання, накласти штраф на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

19.    Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» (інформація з обмеженим доступом) та товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» (інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 пунктом 4 частини 2 статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, проведених Іллічівською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» (Адміністрація Іллічівського морського порту) на закупівлю: Роботи з реконструкції системи електропостачання 1-го терміналу ІФ ДП «АМПУ» за ідентифікатором № UA-2018-05-05-000915-b.

20.    За порушення, зазначене у пункті 19 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

21.    За порушення, зазначене у пункті 19 резолютивної частини цього подання, накласти штраф на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

22.    Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» (інформація з обмеженим доступом) та товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» (інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 пунктом 4 частини 2 статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, проведених ДП «МОРСЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНИЙ ПОРТ «ЮЖНИЙ»» на закупівлю: Реконструкція мереж електропостачання: Шинопровід причалу № 8 (45000000-7 Будівельні роботи та поточний ремонт). (Джерело фінансування закупівлі: власні кошти) за ідентифікатором № UA-2019-05-22-002420-a.

23.    За порушення, зазначене у пункті 22 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

24.    За порушення, зазначене у пункті 22 резолютивної частини цього подання, накласти штраф на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

25.    Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» (інформація з обмеженим доступом) та товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» (інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 пунктом 4 частини 2 статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, проведених Регіональною філією «Одеська залізниця «ПАТ «Укрзалізниця» на закупівлю: Роботи  з  технічного  переоснащення  ДГ  3*400  ТП-57 ст. Котовськ, м. Подільськ, вул. Бірзульська, 4а (п. 1.7.3 Інвестиційної програми АТ «Укрзалізниця» 2019 року)  Джерело  фінансування – власні кошти  за ідентифікатором № UA-2019-05-31-000103-a.

26.    За порушення, зазначене у пункті 25 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

27.    За порушення, зазначене у пункті 25 резолютивної частини цього подання, накласти штраф на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

28.    Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» (інформація з обмеженим доступом) та товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» (інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 пунктом 4 частини 2 статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, проведених АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» на закупівлю: Роботи з технічного переоснащення 

ПС 35/10 кВ «Костичі», яка розташована на території Костичівської сільської ради Баштанського р-ну Миколаївської області та ПС 150/35/10кВ «Баштанка», яка розташована на території м. Баштанка Баштанського р-ну Миколаївської області, для приєднання ФЕС ТОВ «НІК СОЛАР 2» потужністю 13 МВт за ідентифікатором № UA-2019-08-19-001015-b.

29.    За порушення, зазначене у пункті 28 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

30.    За порушення, зазначене у пункті 28 резолютивної частини цього подання, накласти штраф на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

        Засідання Тимчасової адміністративної колегії Антимонопольного комітету України щодо результатів розгляду справи № 37-02/2021 відбудеться 08 жовтня 2024 року у приміщенні Антимонопольного комітету України (м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 45, перший поверх (зал засідань) об 11 годині 30 хвилин.

        Пропонуємо керівнику та/або уповноваженій особі (за довіреністю) ТОВ «ЕЛЕКТРОСЕРВІС-ПІВДЕНЬ» і ТОВ «ЕЛЕКТРОПЕРСПЕКТИВА» прийняти участь у засіданні зазначеної колегії.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux