Інформація про попередні висновки у справі № 06-02/2020 щодо ТОВ «ЛК ЕНЕРГОМИР» та ТОВ «ЕК УКРЕНЕРГОМОНТАЖ» та розгляд справи на засіданні Тимчасової адміністративної колегії Комітету

Опубліковано 30 вересня 2024 року о 17:42

За попередніми висновками у справі № 06-02/2020 пропонується:

1.    Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «ЛК ЕНЕРГОМИР» (інформація з обмеженим доступом) та товариство з обмеженою відповідальністю «ЕК УКРЕНЕРГОМОНТАЖ» (інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів (тендерів), проведених Державним підприємством «Морський торгівельний порт «Южний» на закупівлю «Капітальний ремонт мереж електропостачання: Кабельні лінії КЛ 10 кВ ГПП Берегова – РП-1 (45450000-6 Інші завершальні будівельні роботи)» відповідно до ідентифікатора закупівлі UA-2019-05-20-001449-a.

2.    За порушення, зазначене у пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ЛК ЕНЕРГОМИР» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

3.    За порушення, зазначене у пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕК УКРЕНЕРГОМОНТАЖ» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

4.    Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «ЛК ЕНЕРГОМИР» (інформація з обмеженим доступом) та товариство з обмеженою відповідальністю «ЕК УКРЕНЕРГОМОНТАЖ» (інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів (тендерів), проведених Одеським державним університетом внутрішніх справ на закупівлю «Заміна панелей РП-0,4 кВ з пусконалагоджувальними послугами в трансформаторній підстанції ЗТП № 4237 (інвентарний номер: 101310011), за адресою: 65025, Україна, Одеська область, місто Одеса, 21-й кілометр Старокиївської дороги, будинок 42-В» відповідно до ідентифікатора закупівлі UA-2019-06-25-000475-c.

5.    За порушення, зазначене у пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ЛК ЕНЕРГОМИР» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

6.    За порушення, зазначене у пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕК УКРЕНЕРГОМОНТАЖ» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

7.    Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «ЛК ЕНЕРГОМИР» (інформація з обмеженим доступом) та товариство з обмеженою відповідальністю «ЕК УКРЕНЕРГОМОНТАЖ» (інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів (тендерів), проведених Одеським державним університетом внутрішніх справ на закупівлю «Заміна панелей РП-0,4 кВ з пусконалагоджувальними послугами в трансформаторній підстанції ЗТП №4237 (інвентарний номер: 101310011), за адресою: 65025, Україна, Одеська область, місто Одеса, 21-й кілометр Старокиївської дороги, будинок 42-В» відповідно до ідентифікатора закупівлі UA-2019-07-18-002041-b.

8.    За порушення, зазначене у пункті 7 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ЛК ЕНЕРГОМИР» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

9.    За порушення, зазначене у пункті 7 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕК УКРЕНЕРГОМОНТАЖ» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

10.    Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «ЛК ЕНЕРГОМИР» (інформація з обмеженим доступом) та товариство з обмеженою відповідальністю «ЕК УКРЕНЕРГОМОНТАЖ» (інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів (тендерів), проведених Управлінням капітального будівництва Одеської міської ради на закупівлю «Реконструкція внутрішньо майданчикових мереж електропостачання  КУ «Міська клінічна інфекційна лікарня» за адресою: м. Одеса, вул. Пастера, 5/7» 

(ДК 021:2015: 45454000-4 — Реконструкція) відповідно до ідентифікатора закупівлі  UA-2019-09-11-003065-b.

11.    За порушення, зазначене у пункті 10 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ЛК ЕНЕРГОМИР» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

12.    За порушення, зазначене у пункті 10 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕК УКРЕНЕРГОМОНТАЖ» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

13.    Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «ЛК ЕНЕРГОМИР» (інформація з обмеженим доступом) та товариство з обмеженою відповідальністю «ЕК УКРЕНЕРГОМОНТАЖ» (інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів (тендерів), проведених Управлінням капітального будівництва Одеської міської ради на закупівлю «Реконструкція зовнішніх мереж електропостачання комунальної установи «Міська клінічна інфекційна лікарня» за адресою: м. Одеса, вул. Пастера, 5/7» (ДК 021:2015 – 45454000-4– Реконструкція) відповідно до ідентифікатора закупівлі  UA-2019-10-04-000364-c.

14.    За порушення, зазначене у пункті 13 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ЛК ЕНЕРГОМИР» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

15.    За порушення, зазначене у пункті 13 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ЕК УКРЕНЕРГОМОНТАЖ» (інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

     Засідання Тимчасової адміністративної колегії Антимонопольного комітету України щодо результатів розгляду справи № 06-02/2020 відбудеться 08 жовтня 2024 року у приміщенні Антимонопольного комітету України (м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 45, перший поверх (зал засідань) об 11 годині 30 хвилин.

       Пропонуємо керівнику та/або уповноваженій особі (за довіреністю) ТОВ «ЛК ЕНЕРГОМИР» та ТОВ «ЕК УКРЕНЕРГОМОНТАЖ» прийняти участь у засіданні зазначеної колегії.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux