Інформація щодо попередніх висновків у справі № 46-10/2023 відносно ПП «ЛК-Агро», ТОВ «Неонт Лтд» та її розгляду на засіданні

Опубліковано 23 квітня 2024 року о 13:51

Згідно з абзацом четвертим пункту 26 Правил розгляду заяв і справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції (Правила розгляду справ), затверджених розпорядженням Антимонопольного комітету України від 19.04.1994 № 5 (у редакції розпорядження Антимонопольного комітету України від 29.06.1998 № 169-р), зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 06.05.1994 за № 90/299, Південне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України повідомляє про таке.

За результатами збирання та аналізу доказів у справі № 46-10/2023, розпочатій за ознаками вчинення ПП «ЛК-Агро» та ТОВ «Неонт Лтд» порушень, передбачених пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів аукціонів, складено подання від 07.03.2024 № 65-03/40п з попередніми висновками, в якому пропонується:

1.    Визнати, що приватне підприємство «ЛК-Агро» (ідентифікаційний код юридичної особи «(інформація, доступ до якої обмежено)»; місцезнаходження: «(інформація, доступ до якої обмежено)») та товариство з обмеженою відповідальністю «Неонт Лтд» (ідентифікаційний код юридичної особи «(інформація, доступ до якої обмежено)»; місцезнаходження: «(інформація, доступ до якої обмежено)») вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результату аукціону, проведеного Регіональним відділенням Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній республіці Крим та м. Севастополі (ідентифікаційний код юридичної особи «(інформація, доступ до якої обмежено)»), з продажу об’єкта малої приватизації: об’єкта соціально-культурного призначення «Туристична база «Чорномор» (оголошення про проведення електронного аукціону опубліковано на вебпорталі електронної торгової системи «Prozorro.Продажі» https://prozorro.sale відповідно до ідентифікатора UA-PS-2021-07-09-000015-2).

2.    За порушення, вказане в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на приватне підприємство «ЛК-Агро», ідентифікаційний код юридичної особи «(інформація, доступ до якої обмежено)», штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

3.    За порушення, вказане в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «Неонт Лтд», ідентифікаційний код юридичної особи «(інформація, доступ до якої обмежено)», штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

4.    Визнати, що приватне підприємство «ЛК-Агро» (ідентифікаційний код юридичної особи «(інформація, доступ до якої обмежено)»; місцезнаходження: «(інформація, доступ до якої обмежено)») та товариство з обмеженою відповідальністю «Неонт Лтд» (ідентифікаційний код юридичної особи «(інформація, доступ до якої обмежено)»; місцезнаходження: «(інформація, доступ до якої обмежено)») вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результату аукціону, проведеного Регіональним відділенням Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній республіці Крим та

м. Севастополі (ідентифікаційний код юридичної особи «(інформація, доступ до якої обмежено)»), з продажу об’єкта малої приватизації: єдиного майнового комплексу державного підприємства «Геройське дослідно-промислове підприємство» (оголошення про проведення електронного аукціону опубліковано на вебпорталі електронної торгової системи «Prozorro.Продажі» https://prozorro.sale відповідно до ідентифікатора UA-PS-2021-09-24-000024-1).

5.    За порушення, вказане в пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на приватне підприємство «ЛК-Агро», ідентифікаційний код юридичної особи «(інформація, доступ до якої обмежено)», штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

6.    За порушення, вказане в пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «Неонт Лтд», ідентифікаційний код юридичної особи «(інформація, доступ до якої обмежено)», штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

Відповідачі та/або уповноважені ними особи мають право отримати або ознайомитися зі змістом зазначеного подання та матеріалами справи № 46-10/2023 в приміщенні Південного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України за адресою: м. Одеса, вул. Канатна, 83, 8 поверх, каб. № 802, тел.: +38 (048) 722-52-63.

Відповідачі мають право надати свої міркування, пропозиції та/або заперечення щодо висновків та пропозицій, викладених у поданні.

У разі надання заперечень щодо висновків та пропозицій, викладених у поданні, необхідно надати докази, які їх підтверджують.

Одночасно повідомляємо, що розгляд адміністративною колегією Південного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України справи № 46-10/2023 відбудеться 07 травня 2024 року об 11 год. 00 хв.

Місце розгляду справи № 46-10/2023: Південне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України, м. Одеса, вул. Канатна, 83, 8 поверх, каб. № 802.

Відповідачі та/або їх представники, повноваження яких повинні бути оформлені належним чином, мають право взяти участь у засіданні адміністративної колегії Південного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

У разі зміни дати проведення розгляду справи № 46-10/2023 буде повідомлено додатково.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux