Інформація про рішення та розпорядження адміністративної колегії Південного МТВ АМКУ від 11.06.2024

Опубліковано 11 червня 2024 року о 12:26

1. Прийнято  рішення про закриття провадження у справі № 05-10/2022 відносно приватного акціонерного товариства «Миколаївська теплоелектроцентраль».

2. Надано рекомендації КП «Правопорядок» про припинення дій, що містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, та усунення причин виникнення цього порушення і умов, що йому сприяють, відповідно до статті 46 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

3. Прийнято рішення у справі № 31-10/2023 про порушення ТОВ "Вега-Х", ТОВ "Грин-Груп" та ТОВ "Інвестальфа Лтд" законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України "Про захист економічної конкуренції" та накладено штраф.

4. Розпочато розгляд справи про порушення колективним науково-виробничим підприємством «Тріботехніка» законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 13 статті 50  Закону України "Про захист економічної конкуренції".

5. Розпочато розгляд справи про порушення  ТОВ БК «СМАРТБУД» законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 13 статті 50  Закону України "Про захист економічної конкуренції".

6. Розпочато розгляд справи про порушення  ПП «ОЛКРІС» законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 13 статті 50  Закону України "Про захист економічної конкуренції".

7. Надано рекомендації КП «Добробут» Баштанської міської ради про припинення дій, що містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, та усунення причин виникнення цього порушення і умов, що йому сприяють, відповідно до статті 46 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

8. Прийнято рішення у справі № 79-02/2023 про порушення ТОВ "ДЕТ-ЮА” та ТОВ "ЛТД АВАНТ - ГАРД" законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України "Про захист економічної конкуренції" та накладено штраф.

9. Розпочато розгляд справи про порушення  Дальницькою сільською радою законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 3 статті 50  та частиною першою статті 15 Закону України "Про захист економічної конкуренції".

10. Прийнято рішення у справі № 82-02/2023 відносно ПП «ВІШ» та   ТОВ «АГРОПРОММОНТАЖСЕРВІС»  про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції» та накладено штраф. 

11. Надано рекомендації КП «Арбузинський комбінат комунальних послуг» про припинення дій (бездіяльності), що містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, та усунення причин виникнення цього порушення і умов, що йому сприяють, відповідно до статті 46 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

12. Прийнято розпорядження про відмову в розгляді справи про порушення АТ “Одесагаз” законодавства про захист економічної конкуренції за заявою Іноземцева А.М.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux